Hvad er det, der gør mad rigtig god? Ud over ingredienser af høj kvalitet spiller især passende og usædvanlige krydderier og krydderiblandinger en vigtig rolle! Dem har du kunnet få hos Ankerkraut, smagsproducenten fra Hamborg, siden februar 2013. Ankerkraut tilbyder krydret nydelse uden stoffer, der modvirker sammenklumpning og smagsforstærkere. Lige fra vigtige basics som f.eks. oregano, paprika eller karry over speciel salt fra Hawaii og pebersammensætninger fra ni forskellige peberkorn til hjemmelavede blandinger til køkkenet eller rubs for den perfekte grilloplevelse. Ankerkraut står for høj kvalitet. Hver blanding er udviklet med kærlighed og ekspertise og bringer glæde og krydderi tilbage til dit køkken og din grill. Grundlæggerne er specielt stolte af de første økologisk certificerede krydderier og krydderiblandinger i deres sortiment. Det tager lang tid for et produkt at få det økologiske mærke. Det har vi nu opnået for de første Ankerkraut-produkter.

Først var der rejsen

Allerede som barn stiftede ANKERKRAUTS grundlægger Stefan Lemcke bekendtskab med det afrikanske køkken i selve Afrika og kom til at elske det. Den intense duft og smag fra en simpel, hjemmelavet karryret fascinerede ham fra en tidlig alder og har fulgt ham lige siden. Duften og smagen af krydderier, krydderurter og peberkorn fra afrikanske markeder kan ikke sammenlignes med noget fra de hjemlige regioner, og dermed er de en berigelse for det hjemlige køkken. I lyset af deres lange rejse til vores himmelstrøg stiller dette spørgsmålstegn ved den korrekte forarbejdning og opbevaring, så vi kan bibeholde kvaliteten af den helt specielle aroma og bringe den hjem til folk. De traditionsrige kontorer i Hamborgs Speicherstadt har i århundreder været modtagelsessted for krydderier fra hele verden og er dermed en ideel forsyningskilde for vores ANKERKRAUT råvarer.

Smagsproducent med engagement

I 2013 blev Stefans idé endelig til en familievirksomhed: Hustruen Anne kom også ombord og overtog roret sammen med sin mand. I første omgang foregik al produktion og indpakning i Lemckes eget køkken, men den arbejdstid, de investerede, fortærede en stor del af deres privatliv. På trods af at deres andet barn blev født på samme tid, var deres passion og overbevisning stærk nok til at klare strabadserne, indtil der kunne ansættes hjælpepersonale ved slutningen af det første år. Succesen bekræfter, at Anne og Stefan havde ret. Op til nu sælges ANKERKRAUT i ca. 5.500 butikker i Tyskland, Østrig, Schweiz, Italien, Danmark, Sverige og Holland. Og ikke mindst giver onlinebutikken kunderne mulighed for købe deres favoritkrydderier døgnet rundt og fra stort set alle steder. Krydderier og krydderiblandinger i denne fantastiske kvalitet har taknemmelige købere overalt.