SQUASH FRA AIRFRYEREN

star
  • Cooking mode:Cooking mode gør det lettere for dig at lave mad med vores opskrifter på din mobile enhed.
    Skriften er forstørret, så du bedre kan læse teksten, selv på afstand.
    Skærmen forbliver tændt, så du ikke behøver at vække din enhed hele tiden.
  • Ingredienser
    • 2 squash (ca. 150 g)
    • 1 spsk olivenolie
    • 2 tsk Ankerkraut Aioli-peber salt
    • 50 g rasp eller brødkrummer
    • 1 æg
    • 1,5 spsk Ankerkraut Bolognese
    Bemærk: Tabellen kan scrolles!
  • trin 1 fra 6

    Vask squashene, og skær dem i ca. 5 mm tykke skiver.

  • trin 2 fra 6

    Bland squashskiverne med olivenolie og Ankerkraut Aioli-peber salt i en skål.

  • trin 3 fra 6

    Valgfri panering: Hvis du vil have den ekstra sprød, kan du dyppe skiverne først i sammenpisket æg og derefter i brødkrummer.

  • trin 4 fra 6

    Indstil airfryeren til 180 °C.

  • trin 5 fra 6

    Læg skiverne i airfryeren - side om side, hvis det er muligt. Steg ved 180 °C i ca. 12-15 minutter, vend dem halvvejs eller ryst.

  • trin 6 fra 6

    Nyd squashene varmt - f.eks. med aioli eller en yoghurtdip.

  • Din ret er nu klar!
    God appetit!
Kunne du lide opskriften? Giv din vurdering og hjælp andre med deres beslutning.
Din vurdering:

Flere opskrifter

6 Portionen
15 Minuten
1 Portion
19 Minuten
4/5
4 Portionen
11 Minuten