PIZZA-SNACK MED BRUSCHETTA
PIZZA-SNACK MED BRUSCHETTA [NEW]
Rated 0 stars by 1 users
Frisk fra ovnen og uimodståeligt lækre - vores hjemmelavede pizzasticks, raffineret med vores lækre ⚓ Bruschetta! 🍕✨ De er perfekt sprøde og rige på middelhavssmag og er den ideelle snack til enhver lejlighed. Bring en bid af Italien ind i dit hjem!
Du har brug for
Til dejen:
-
250 g
hvedemel -
2
spsk olivenolie
-
Etwas1 tsk ⚓Herbes de Provence
La Provence! Kultur, Natur, Amour! Og naturligvis duftende, krydrede køkkenkompositioner med skønne urtearomaer.
49,00 kr*entspricht 1633 kr / 1 kg -
1
knivspids salt
-
160 ML
vand Til topping:
-
5
spsk tomatpuré
-
100 g
revet ost -
Etwas1-2 tsk ⚓ Bruschetta
Tidligere var det en fattigmandsspise, men i dag er det blevet en all time favorite: sprød, hurtiglavet bruschetta!
54,00 kr*entspricht 982 kr / 1 kg -
Etwas
salt
Og til sidst:
-
Etwas
Olivenolie
Og sådan gør du
Til dejen vejes alle ingredienserne af, og de æltes sammen i en skål. Tilsæt lidt vand/mel, hvis det er nødvendigt. Dæk den til, og lad den hvile i ca. 30 minutter.
Læg nu dejen ud på en melet bordplade, så den danner et rektangel. Smør tomatpuréen på, og krydr med vores ⚓ Bruschetta. Drys derefter med revet ost, og tryk det lidt ned.
Skær nu dejen i 1-2 cm brede strimler med en pizzaskærer eller en meget skarp kniv. Fold strimlerne fra bund til top, og sørg for, at osten ikke falder ud.
Løft det foldede stykke dej over på en bageplade beklædt med bagepapir, og drej derefter dejen rundt på tværs, så osten bliver på plads.
Pensl til sidst pizzasticksene med olivenolie, og bag dem i en forvarmet ovn ved 160 °C (varmluft) i ca. 15-20 minutter, indtil de er sprøde.
-
Cooking mode:Cooking mode gør det lettere for dig at lave mad med vores opskrifter på din mobile enhed.
Skriften er forstørret, så du bedre kan læse teksten, selv på afstand.
Skærmen forbliver tændt, så du ikke behøver at vække din enhed hele tiden. -
Ingredienser
- 250 g hvedemel
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk ⚓Herbes de Provence
- 1 knivspids salt
- 160 ml vand
- 5 spsk tomatpuré
- 100 g revet ost
- 1-2 tsk ⚓ Bruschetta
- salt
- Olivenolie
-
trin 1 fra 5
Til dejen vejes alle ingredienserne af, og de æltes sammen i en skål. Tilsæt lidt vand/mel, hvis det er nødvendigt. Dæk den til, og lad den hvile i ca. 30 minutter.
-
trin 2 fra 5
Læg nu dejen ud på en melet bordplade, så den danner et rektangel. Smør tomatpuréen på, og krydr med vores ⚓ Bruschetta. Drys derefter med revet ost, og tryk det lidt ned.
-
trin 3 fra 5
Skær nu dejen i 1-2 cm brede strimler med en pizzaskærer eller en meget skarp kniv. Fold strimlerne fra bund til top, og sørg for, at osten ikke falder ud.
-
trin 4 fra 5
Løft det foldede stykke dej over på en bageplade beklædt med bagepapir, og drej derefter dejen rundt på tværs, så osten bliver på plads.
-
trin 5 fra 5
Pensl til sidst pizzasticksene med olivenolie, og bag dem i en forvarmet ovn ved 160 °C (varmluft) i ca. 15-20 minutter, indtil de er sprøde.
-
Din ret er nu klar!
God appetit!