ITALY FEELING
ITALY FEELING ☀️ [NEW]
Rated 0 stars by 1 users
Prøv den nu, og opdag smagen af syden! 🌿🍅
Friskbagt focaccia møder cremet tomat-kryddersmør - sprødt på ydersiden, fluffy på indersiden og toppet med dette smagfulde smør ... Et absolut øjeblik af nydelse. 🤤 Ideel som tilbehør til grillmad, til at dyppe i eller bare som den er. Hurtig at lave, endnu hurtigere at spise! Denne kombination vil med garanti få alle til bords. 🫶
Du har brug for
4
Portioner
Til focaccia
-
300 g
hvedemel (type 405) -
1
tsk sukker
-
Etwas1 tsk ⚓ Havsalt fint
Havsalt: Klassikeren indenfor salt, der indeholder god saltsmag, der smager af mere!
39,00 kr*entspricht 229 kr / 1 kg -
½
gærterning
-
3
spsk olivenolie
-
150 ML
lunkent vand -
1-2
kviste rosmarin
-
Lidt
mel til at arbejde med
-
Lidt
olivenolie til overtræk
Til kryddersmør:
-
250 g
smør -
Etwas3 tsk ⚓ Kryddersmør
Et must på en grillet rumpsteak, men også lækkert på et friskbagt baguette. Med delikat ristede løg.
54,00 kr*entspricht 831 kr / 1 kg -
1
lille løg
-
4
spsk tomatpuré
-
10
oliven
-
7
tørrede tomater
Og sådan gør du
Kryddersmør:
Skær oliven, soltørrede tomater og løg i meget små tern, og kom dem i en skål.
Tilsæt det meget bløde smør (smelt det kort i mikrobølgeovnen, hvis det er nødvendigt). Tilsæt tomatpuré og ⚓ Kryddersmør, og bland det hele godt. Smag til med krydderierne.
Stil på køl mindst 3 timer før servering eller forbered dagen før.
Focaccia:
Bland melet med sukker og salt i en skål. Smuldr gæren i. Tilsæt 150 ml lunkent vand og olivenolie, og ælt det hele med dejkrogen på en håndmikser i 5 minutter til en glat dej. Dæk det til, og lad det hæve i ca. 30 minutter.
Forvarm ovnen til 220 grader over-/undervarme (varmluft: 200 grader). Ælt dejen på en let melet arbejdsflade. Rul den ud til et 2-3 cm tykt fladbrød. Læg det på en bageplade beklædt med bagepapir, dæk det til, og lad det hvile i yderligere 15 minutter.
Lav små fordybninger i dejen med fingrene eller en træske. Pensl fladbrødene med olivenolie. Drys med havsalt og rosmarinkviste efter smag. Bag i ca. 25 minutter.
Focacciaen kan nu serveres med kryddersmørret og nydes! 😍
-
Cooking mode:Cooking mode gør det lettere for dig at lave mad med vores opskrifter på din mobile enhed.
Skriften er forstørret, så du bedre kan læse teksten, selv på afstand.
Skærmen forbliver tændt, så du ikke behøver at vække din enhed hele tiden. -
Ingredienser
- 300 g hvedemel (type 405)
- 1 tsk sukker
- 1 tsk ⚓ Havsalt fint
- ½ gærterning
- 3 spsk olivenolie
- 150 ml lunkent vand
- 1-2 kviste rosmarin
- Lidt mel til at arbejde med
- Lidt olivenolie til overtræk
- 250 g smør
- 3 tsk ⚓ Kryddersmør
- 1 lille løg
- 4 spsk tomatpuré
- 10 oliven
- 7 tørrede tomater
-
trin 1 fra 9Kryddersmør:
-
trin 2 fra 9
Skær oliven, soltørrede tomater og løg i meget små tern, og kom dem i en skål.
-
trin 3 fra 9
Tilsæt det meget bløde smør (smelt det kort i mikrobølgeovnen, hvis det er nødvendigt). Tilsæt tomatpuré og ⚓ Kryddersmør, og bland det hele godt. Smag til med krydderierne.
-
trin 4 fra 9
Stil på køl mindst 3 timer før servering eller forbered dagen før.
-
trin 5 fra 9Focaccia:
-
trin 6 fra 9
Bland melet med sukker og salt i en skål. Smuldr gæren i. Tilsæt 150 ml lunkent vand og olivenolie, og ælt det hele med dejkrogen på en håndmikser i 5 minutter til en glat dej. Dæk det til, og lad det hæve i ca. 30 minutter.
-
trin 7 fra 9
Forvarm ovnen til 220 grader over-/undervarme (varmluft: 200 grader). Ælt dejen på en let melet arbejdsflade. Rul den ud til et 2-3 cm tykt fladbrød. Læg det på en bageplade beklædt med bagepapir, dæk det til, og lad det hvile i yderligere 15 minutter.
-
trin 8 fra 9
Lav små fordybninger i dejen med fingrene eller en træske. Pensl fladbrødene med olivenolie. Drys med havsalt og rosmarinkviste efter smag. Bag i ca. 25 minutter.
-
trin 9 fra 9
Focacciaen kan nu serveres med kryddersmørret og nydes! 😍
-
Din ret er nu klar!
God appetit!