ITALY FEELING

star
  • Cooking mode:Cooking mode gør det lettere for dig at lave mad med vores opskrifter på din mobile enhed.
    Skriften er forstørret, så du bedre kan læse teksten, selv på afstand.
    Skærmen forbliver tændt, så du ikke behøver at vække din enhed hele tiden.
  • Ingredienser
    • 300 g hvedemel (type 405)
    • 1 tsk sukker
    • 1 tsk ⚓ Havsalt fint
    • ½ gærterning
    • 3 spsk olivenolie
    • 150 ml lunkent vand
    • 1-2 kviste rosmarin
    • Lidt mel til at arbejde med
    • Lidt olivenolie til overtræk
    • 250 g smør
    • 3 tsk ⚓ Kryddersmør
    • 1 lille løg
    • 4 spsk tomatpuré
    • 10 oliven
    • 7 tørrede tomater
    Bemærk: Tabellen kan scrolles!
  • trin 1 fra 9
    Kryddersmør:
  • trin 2 fra 9

    Skær oliven, soltørrede tomater og løg i meget små tern, og kom dem i en skål.

  • trin 3 fra 9

    Tilsæt det meget bløde smør (smelt det kort i mikrobølgeovnen, hvis det er nødvendigt). Tilsæt tomatpuré og ⚓ Kryddersmør, og bland det hele godt. Smag til med krydderierne.

  • trin 4 fra 9

    Stil på køl mindst 3 timer før servering eller forbered dagen før.

  • trin 5 fra 9
    Focaccia:
  • trin 6 fra 9

    Bland melet med sukker og salt i en skål. Smuldr gæren i. Tilsæt 150 ml lunkent vand og olivenolie, og ælt det hele med dejkrogen på en håndmikser i 5 minutter til en glat dej. Dæk det til, og lad det hæve i ca. 30 minutter.

  • trin 7 fra 9

    Forvarm ovnen til 220 grader over-/undervarme (varmluft: 200 grader). Ælt dejen på en let melet arbejdsflade. Rul den ud til et 2-3 cm tykt fladbrød. Læg det på en bageplade beklædt med bagepapir, dæk det til, og lad det hvile i yderligere 15 minutter.

  • trin 8 fra 9

    Lav små fordybninger i dejen med fingrene eller en træske. Pensl fladbrødene med olivenolie. Drys med havsalt og rosmarinkviste efter smag. Bag i ca. 25 minutter.

  • trin 9 fra 9

    Focacciaen kan nu serveres med kryddersmørret og nydes! 😍

  • Din ret er nu klar!
    God appetit!
Kunne du lide opskriften? Giv din vurdering og hjælp andre med deres beslutning.
Din vurdering:

Flere opskrifter

6 Portionen
15 Minuten
1 Portion
19 Minuten
2 Portionen
25 Minuten
4/5
4 Portionen
11 Minuten