RUSSISKE ÆG
RUSSISKE ÆG 🥚 [NEW]
Rated 0 stars by 1 users
10 minutter
5 minutter
Uanset om det er et middagsselskab, en påskebrunch eller en fødselsdag, kan intet gå galt med denne lækre opskrift på fyldte æg!
Du har brug for
6
Portioner
-
6
æg størrelse M
-
3
spsk creme fraiche (10%)
-
3
spsk flødeost
-
EtwasNoget ⚓ Patatas Bravas
Har du lyst til de sprøde, små, spanske kartoffelterninger? Så må det mest afgørende ikke mangle: den originale dip.
54,00 kr*entspricht 600 kr / 1 kg -
EtwasNoget ⚓ Karry engelsk
For alle curry-elskere med sarte smagsløg! Engelsk karrypulver for en god smag uden brandfare.
54,00 kr*entspricht 771 kr / 1 kg
Og sådan gør du
Kog æggene hårdt, skyl dem med koldt vand, og pil dem.
Halver æggene, og fordel æggeblommerne i 2 skåle.
Tilsæt 1,5 spiseskefuld creme fraiche og 1,5 spiseskefuld flødeost samt 2 strøget teskefulde Ankerkraut-krydderi i hver skål. Rør det hele sammen, og tryk så blandingen ud i æggene med en sprøjtepose, og server.
-
Cooking mode:Cooking mode gør det lettere for dig at lave mad med vores opskrifter på din mobile enhed.
Skriften er forstørret, så du bedre kan læse teksten, selv på afstand.
Skærmen forbliver tændt, så du ikke behøver at vække din enhed hele tiden. -
Ingredienser
- 6 æg størrelse M
- 3 spsk creme fraiche (10%)
- 3 spsk flødeost
- Noget ⚓ Patatas Bravas
- Noget ⚓ Karry engelsk
-
trin 1 fra 3
Kog æggene hårdt, skyl dem med koldt vand, og pil dem.
-
trin 2 fra 3
Halver æggene, og fordel æggeblommerne i 2 skåle.
-
trin 3 fra 3
Tilsæt 1,5 spiseskefuld creme fraiche og 1,5 spiseskefuld flødeost samt 2 strøget teskefulde Ankerkraut-krydderi i hver skål. Rør det hele sammen, og tryk så blandingen ud i æggene med en sprøjtepose, og server.
-
Din ret er nu klar!
God appetit!