Fra laks til roastbeef – alt kan grilles!
Komfuret betyder alt for kokke – men for grillejere er det den varme rist over de glødende kul. I stedet for pander og induktion foretrækker de at tilberede deres mad over flammer. Det er ligegyldigt, hvilken tid på året eller hvilken dag, du griller på – du kan tilberede din mad ved kugle-, gas- eller kulgrillen i al slags vejr og på alle tidspunkter. Vi beundrer passionen for udendørs madlavning og er store tilhængere af at tilberede mad på grillen.
For at gøre din grilloplevelse endnu mere unik, sprød og lækker tilbyder vi et bredt udvalg af grillkrydderier og rubs. Med alt fra blandinger med paprika til groft steakpeber og -salt har vi alt, hvad dit grillhjerte begærer! Se vores udvalg og find præcis de krydderier, du mangler i din samling.
Foretrækker du at grille kød eller vegetarisk?
Mange forbinder grillmad med én bestemt ting: KØD! En saftig grillet oksesteak, roastbeef, kylling eller svinefilet. Alle slags fisk, såsom havbrasen, ørred og laks, kan også grilles og skaber en vidunderlig røgsmag. Men selv uden disse delikatesser kan du holde grillfest uden at gå på kompromis! Veganere og vegetarer har nemlig også et stort udvalg: Tænk bare på søde majskolber marineret i lækkert urtesmør, der smelter i varmen fra gløderne. Eller asparges, der simrer sammen med aubergine og squash og andre grøntsager i en støbejernsgryde.
Vegetarisk grillmad byder på mange lækre muligheder. Populære retter er for eksempel: Grillost og røget tofu! Det, der smager af meget lidt i sin rene naturlige form, får et løft, når de rigtige krydderier spiller ind. Derfor finder du også masser af krydderier til vegetarisk og vegansk grillmad som f.eks. grøntsager og tofu blandt vores glas med korklås og strødåser. Hvad siger du til fyldte svampe med middelhavssalat og hvidløgsbaguette? Så bliver det ikke mere lækkert!
Det bedste grillmad med Ankerkraut-rubs
Rubs er et must blandt grillkrydderier. Rubs er tørmarinader, som kødet kan vendes og marineres i. Rubs fordeles enten direkte på kødet, fisken eller grøntsagerne eller blandes i en marinade på forhånd. Blandet med f.eks. lidt olivenolie, yoghurt eller barbecuesauce bliver det til et krydret lag, som du med fordel kan lade trække ind i maden, inden du griller den. På den måde trænger den fulde smag ind i din sprøde grillmad og eksploderer på din tunge!
Vi har også noget til dig, der ønsker at beskæftige dig med topdisciplinen inden for grillning – nemlig langsom tilberedning ved lav temperatur i en gasgrill eller dutch oven. Med den rigtige krydderiblanding bliver det meget nemmere at få smagen frem i populære retter som pulled pork eller beef brisket. Gå på opdagelse i alle vores grill-rubs, og lav din egen marinade, skorpe eller grillsauce. Vi ønsker dig masser af gode stunder ved grillen!